Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Alexandra/Skogsateljén

23 januari 2015 16:32

Vi behöver ett boende för 4-5 personer 4-7 juni. Vad kostar brygghuset och är det ledig den tiden? Kram Alexandra från Skogsateljén

Ann-Charlotte Askhamre

24 januari 2015 21:25

Tack för din förfrågan, vi har ju haft kontakt via sms och det är ledigt i juni.

 
Ingen bild

monica.friman@hotmail.com

10 juli 2014 23:46

Har ni stängt hela sommaren? Monica

Ann-Charlotte Askhamre

11 juli 2014 21:40

Vi har inte stängt, vi tar emot pizza eller brödbak i samband med övernattning. Eller bara övernattning.

Ann-Charlotte

 
Ingen bild

Dorthe

9 april 2014 19:38

Hej, finns det möjlighet att få receptet på rågbrödet och knäckebrödet vi bakade hos er. Vi glömde ju surdegen i kylen men jag satte igång en egen och har bakat dom goda frukostfrallorna två gånger redan.
Mvh
Dorthe Fänegård

Ann-Charlotte Askhamre

9 april 2014 21:54

Vad roligt att du börjat baka med surdeg. Skicka mig ett mail så svarar vi med recepten.
askhamre@gmail.com

 
Ingen bild

agneta.helge@svenskakyrkan.se

2 april 2014 13:59

Hej Ann-Charlotte! Vi letar efter en bakkorg och mjöl att ge bort som present. Har du några att sälja eller ett bra tips på var vi kan hitta det här omkring (Gislaved, Smstenar, Burseryd) undrar
Agneta Helge, tel 072-7237062

Ann-Charlotte Askhamre

2 april 2014 21:12

Skogs ateljé strax innan Sjötofta har tidigare haft fina bak korgar så jag hoppas att hon har kvar. Annars har Önska butiken i Gislaved bak korgar. Mjöl är svårt att få tag på som är producerat och malt häromkring. Jag tror att Gert Rydkvist i Släthult har grahamsmjöl att sälja. Annars har ICA olika mlölsorter från Saltå kvarn. Det är ekologiskt och jätte fina påsar.
Trevlig present ide!

Ann-Charlotte

 
Ingen bild

Roger J

17 december 2013 12:45

Går det att boka "pizzabakning" i vår ?

Ann-Charlotte Askhamre

18 december 2013 21:49

Ja det går bra. Välkommen att höra av dig!

 
Ingen bild

Gunnie

12 november 2013 20:28

Hur länge håller sig brödet invirat i handduk och plastpåse sedan (utan att frysa)Jag tänkte ge bort en del om ett par dagar .
Tacksam för svar !

Ann-Charlotte Askhamre

12 november 2013 21:58

Brödet håller sig 4-5 dagar. Jag tycker att om man har duk och plastpåse så drar duken ut fukten från brödet. Använder man endast duk så blir brödet saftigare men man får en hårdare skorpa. Kommer de som ska få brödet att äta upp det genast? Annars skulle jag nog frysa för att få ett färskare bröd.

 
Ingen bild

Kristoffer

16 oktober 2013 16:29

Hej
Har inte fått tag på dig per telefon så jag testar här istället. Har du möjlighet att ta emot några pizzabagare 9 nov?

Ann-Charlotte Askhamre

27 oktober 2013 21:39

Tyvärr har vi inte tid och möjlighet att ta emot fler pizzabagare i år. Välkommen tillbaka efter nyår om ni fortfarande är intresserade då.

 
Jill Österlind

Jill Österlind

27 oktober 2013 17:03

Hej! Har ni fortfarande pizzabakning för de som önskar? Vi är 9 kvinnor som i så fall är intresserade av detta d.13/11 kl.19.00 Skulle detta vara möjligt?

Hälsningar från Jill Österlind
Anderstorp

http://Jill Österlind

Ann-Charlotte Askhamre

27 oktober 2013 21:37

Tyvärr tar vi inte emot fler i år. Hör av dig efter nyår om du fortfarand är intresserad då.

 
Ingen bild

Heléne

2 oktober 2013 12:09

Hur bokar man?

Ann-Charlotte Askhamre

2 oktober 2013 15:37

Hör av dig till mig på tel 073 8089140

 
Ingen bild

Ingegärd

22 juni 2013 21:39

Hej! Jag undrar vad det kostar med pizza-och brödbakning per person.

Ann-Charlotte Askhamre

23 juni 2013 23:15

Baka bröd kostar 1600, då kan man vara upp till 4 personer. Det ingår fika och lunch. Pizza bak är 500 kr + 100 kr / person, man kan vara upp till 10.

Ovido - Quiz & Flashcards