Vi har inte stängt, vi tar emot pizza eller brödbak i samband med övernattning. Eller bara övernattning.
Ann-Charlotte
Dorthe
9 april 2014 19:38
Hej, finns det möjlighet att få receptet på rågbrödet och knäckebrödet vi bakade hos er. Vi glömde ju surdegen i kylen men jag satte igång en egen och har bakat dom goda frukostfrallorna två gånger redan. Mvh Dorthe Fänegård
Vad roligt att du börjat baka med surdeg. Skicka mig ett mail så svarar vi med recepten. askhamre@gmail.com
agneta.helge@svenskakyrkan.se
2 april 2014 13:59
Hej Ann-Charlotte! Vi letar efter en bakkorg och mjöl att ge bort som present. Har du några att sälja eller ett bra tips på var vi kan hitta det här omkring (Gislaved, Smstenar, Burseryd) undrar Agneta Helge, tel 072-7237062
Skogs ateljé strax innan Sjötofta har tidigare haft fina bak korgar så jag hoppas att hon har kvar. Annars har Önska butiken i Gislaved bak korgar. Mjöl är svårt att få tag på som är producerat och malt häromkring. Jag tror att Gert Rydkvist i Släthult har grahamsmjöl att sälja. Annars har ICA olika mlölsorter från Saltå kvarn. Det är ekologiskt och jätte fina påsar. Trevlig present ide!
Brödet håller sig 4-5 dagar. Jag tycker att om man har duk och plastpåse så drar duken ut fukten från brödet. Använder man endast duk så blir brödet saftigare men man får en hårdare skorpa. Kommer de som ska få brödet att äta upp det genast? Annars skulle jag nog frysa för att få ett färskare bröd.
Kristoffer
16 oktober 2013 16:29
Hej Har inte fått tag på dig per telefon så jag testar här istället. Har du möjlighet att ta emot några pizzabagare 9 nov?
Hej! Har ni fortfarande pizzabakning för de som önskar? Vi är 9 kvinnor som i så fall är intresserade av detta d.13/11 kl.19.00 Skulle detta vara möjligt?