Direktlänk till inlägg 20 mars 2012
Bodil väntar på att vända upp de danska rågbröden som är nyss uttagna ur ugnen. Vi brukar vända ut dem ur formarna för att grädda undertill ytterligare ca 5 min. Man får då en fin skorpa runt bröden som gör bröden mer hållbara och saftiga.
Moster Aina och Anna pratar olika recept och baktekniker med Stina.
Ann och Karin är svägerskor. Med på bilden är även Anns dotter Lena som är kusin till Bodil och Anna.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|