Senaste inläggen

Av Ann-Charlotte Askhamre - 9 november 2013 22:37

Catharina, Bengt, Inga-Maj och Donald. Lite kortspel mellan varven hanns med.

Samarbetet måste fungera här, annars rinner vattnet ur mjöl fontänen.

Av Ann-Charlotte Askhamre - 27 oktober 2013 18:51

Väninnorna har fyllt år och gav varandra en dag att vara tillsammans och baka bröd.

Här provar Ann-Marie att slå en deg.

Av Ann-Charlotte Askhamre - 19 oktober 2013 20:35

Fru hippa, då strålar man samman i Askebo och Brygghuset. Bakar bröd därefter pizza på kvällen och sen övernattning. Stina, Karin, Barbro och Jenny träffas och trivs.


Av Ann-Charlotte Askhamre - 6 oktober 2013 20:00

Här står Henrik, Johanna, Cecilia och Björn redo att sätta in de första bröden i ugnen.

Av Ann-Charlotte Askhamre - 29 september 2013 21:10

Johanna, Fredrik, Henrik, Lisa och lilla Alva bakade tillsammans med pappa/svärfar/farfar och mamma/svär
mor/farmor en heldag i Brygghuset.

Av Ann-Charlotte Askhamre - 7 september 2013 22:18

Idag var det riktigt varmt i Brygghuset
när Ewa tog med släkt och dotter för att baka bröd.

Av Ann-Charlotte Askhamre - 1 september 2013 16:26

Nu är vi i gång igen efter sommar uppehåll. Idag var det Monika som överraskade sina vänner med en dag i Brygghuset och brödbak.

Av Ann-Charlotte Askhamre - 15 augusti 2013 22:06

Vilket härligt bröd det blev idag. Jag har varit på Vänga kvarn och köpt vetemjöl. Ekologiskt odlad Dinkel och råg som är malt i i små bygde kvarnar. Salter kommer från salt bassänger i Normandie. Det stora brödet är bakat i en gjutjärns gryta från Skeppshult. Den fungerar som en ugn i ugnen.

Det är endast tre ingredienser vatten, mjöl och salt.

Ovido - Quiz & Flashcards