Senaste inläggen
Catharina, Bengt, Inga-Maj och Donald. Lite kortspel mellan varven hanns med.
Samarbetet måste fungera här, annars rinner vattnet ur mjöl fontänen.
Väninnorna har fyllt år och gav varandra en dag att vara tillsammans och baka bröd.
Här provar Ann-Marie att slå en deg.
Fru hippa, då strålar man samman i Askebo och Brygghuset. Bakar bröd därefter pizza på kvällen och sen övernattning. Stina, Karin, Barbro och Jenny träffas och trivs.
Johanna, Fredrik, Henrik, Lisa och lilla Alva bakade tillsammans med pappa/svärfar/farfar och mamma/svär
mor/farmor en heldag i Brygghuset.
Nu är vi i gång igen efter sommar uppehåll. Idag var det Monika som överraskade sina vänner med en dag i Brygghuset och brödbak.
Vilket härligt bröd det blev idag. Jag har varit på Vänga kvarn och köpt vetemjöl. Ekologiskt odlad Dinkel och råg som är malt i i små bygde kvarnar. Salter kommer från salt bassänger i Normandie. Det stora brödet är bakat i en gjutjärns gryta från Skeppshult. Den fungerar som en ugn i ugnen.
Det är endast tre ingredienser vatten, mjöl och salt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|